Waayenberg Coatings – PreCoat proces

Tijdens Materials+Eurofinish+Surface 2021 in de Brabant Hallen heeft Marius Waayenberg van Waayenberg Coatings Barneveld het AD Chemicals Qualification – PreCoat proces in ontvangst mogen nemen.

Waayenberg Coatings

Waayenberg Coatings is dé expert in kleuren en bescherming tijdens het voorbewerken, poedercoaten en ontlakken. Waayenberg Coatings doet dit met een continue aandacht voor kwaliteit en werkt enkel samen met gerenommeerde poedercoatproducenten.

Wat kunt u verwachten van gecertificeerde applicateurs?

Van applicateurs met het AD Chemicals Qualification kunt u ervan uitgaan dat de producten een chemische voorbehandeling hebben ontvangen met behoud of verbetering van bestaande kwaliteit op het gebied van lakhechting en corrosiebescherming. De (eind)producten voldoen uiteraard aan de strenge marktstandaarden zoals Qualicoat, Qualisteelcoat en GSB.