AD Chemicals genomineerd voor ION Borghardt Award 2021

AD Chemicals is op 27 mei genomineerd voor de ION Borghardt Award. De ION Borghardt Award wordt één keer in de twee jaar uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere prestatie hebben geleverd ten behoeve van de oppervlaktebehandelende industrie. De Award is een aanmoedigingsprijs voor bedrijven die aantonen dat duurzaamheid en innovatie nodig, mogelijk en/of noodzakelijk is in de oppervlaktebehandelende industrie.

 

Dit jaar heeft de jury vooral gelet op innovatieve oplossingen in de volgende vier aandachtsgebieden:

  1. Duurzaamheid van producten, processen of bedrijven
  2. Vakmanschap
  3. Samenwerking inclusief ketenoptimalisatie
  4. Innovatief bij markintroductie

AD Chemicals is samen met Spuiterij Munsters genomineerd voor deze prestigieuze prijs. De inzending beschrijft het innovatietraject van producten PreCoatF31/20 en Cleaner MM31. Een innovatieve chemische voorbehandeling die in een mechanisch pre-treatment proces wordt toegepast waardoor de algehele kwaliteit van het lakproces van (vrachtwagen)trailers verbetert op het vlak van corrosiebescherming en lakhechting.

Wij zijn zeer trots op de nominatie. Naast AD Chemicals en Spuiterij Munsters zijn er nog vijf andere bedrijven genomineerd. Dat zijn: Chemetall, HS Protect, Jonkman Coating, Kluthe Benelux en Q-Fin. De prijswinnaar wordt op de Materials+Eurofinish+Surface beurs bekend gemaakt. Deze vindt op 15 en 16 september plaats in Den Bosch.

Meer informatie is te vinden op de website van Vereniging ION, in het artikel: Genomineerden ION Borghardt Award bekendgemaakt tijdens online kick-off Materials+Eurofinish+Surface 2021.

De te winnen award ziet er als volgt uit: