Spuiterij Munsters – Cleaner MM31

Tijdens Materials+Eurofinish+Surface 2021 in de Brabant Hallen heeft Koen Munsters van Spuiterij Munsters in Deurne het AD Chemicals Qualification – cleaner MM31 in ontvangst mogen nemen.

Spuiterij Munsters

Spuiterij Munsters is dé partner op het gebied van schadeherstel, richttechniek en spuitwerk aan alle soorten en maten wegtransportmiddelen. De Spuiterij staat garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau waar u op kunt vertrouwen.

Wat kunt u verwachten van gecertificeerde applicateurs?

Van applicateurs met het AD Chemicals Qualification kunt u ervan uitgaan dat de producten een chemische voorbehandeling hebben ontvangen met behoud of verbetering van bestaande kwaliteit op het gebied van lakhechting en corrosiebescherming. De (eind)producten voldoen uiteraard aan de strenge marktstandaarden zoals Qualicoat, Qualisteelcoat en GSB.