Samen Op Weg naar Duurzaam Succes:

AD Chemicals en Alulack blijven het chemisch voorbehandelingsproces optimaliseren

De samenwerking tussen Alulack en AD Chemicals bestaat al meer dan 20 jaar. Gedurende deze jarenlange samenwerking weten de bedrijven elkaar keer op keer te vinden om een procesvoering op hoog kwaliteitsniveau neer te zetten. Jaren geleden voor de omzet van een chroomhoudend naar chroomvrij proces en hedendaags met betrekking tot optimalisatie van de voorbehandelingslijn op vlak van energiebesparing en efficiëntie voor duurzaam succes. Daarnaast zijn er ook aanpassingen gedaan in de voorbehandeling om een robuuster proces neer te zetten voor de behandeling van gerecycled aluminium. Xavier Michiels, directeur van Alulack omschrijft met deze quote mooi de samenwerking: “ Werken met AD voelt als een tweede natuur, een partnership met vertrouwen, persoonlijke aandacht, chemisch-technisch detailgerichte aanpak, service en top kwaliteit willen leveren. Iets wat goed draait moet je niet willen veranderen.”