AD sponsort carnaval

AD viert dubbel zoveel carnaval! Behalve dat wij adverteren in het Zevenbergs carnavalsblad de Bult, zijn wij ook één van de sponsoren voor de evenementen gids C.V. Dun Dubbel Dees uit Dinteloord! Wij dragen dus zeker een steentje bij aan “WIJ BOUWE GIN WAGENS, WIJ BOUWE FEESTJES”. AD sponsort het blad en geeft je de mogelijkheid het Dinteloordse blad via onderstaande button te downloaden!

Buiten onze advertentie in “Evenementengids C.V. Dun Dubbel Dees” staat dus ook onderstaande advertentie in een carnavalsblad. Deze staat in De Bult van Stichting Carnaval Zevenbergen en kan je niet gemist hebben, de advertentie staat namelijk naast het programma van 2023. AD is klaar voor carnaval! Meej zun-n-alle durmekoare!

De advertenties in beide bladen hebben betrekking op het vergaren van nieuw personeel. Ben jij door onze advertenties geïnspireerd? Kijk dan snel tussen de vacatures op onze website. Staat de vacature van je dromen er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie! Er staan onder andere vacatures op voor Accountmanager Loonproductie chemie, Senior (project-/ proces) Engineer en meer!