Manager Maintenance & Engineering

 • AD, een ambitieuze organisatie
 • Uitstekende carrièrekansen
 • Leuk team
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Zie jij een uitdaging in het continu verbeteren van installaties, processen en werkwijzen binnen een Brzo-bedrijf? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Werken bij AD

ContactNeem contact op voor meer informatie

+31 (0) 167 526 900

Functie:

Als Manager Maintenance & Engineering ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en een omgeving met optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van productiemachines en -installaties, energievoorziening, gebouwen en terreinen. Dit doe je samen met een enthousiast team van onderhoudsmonteurs, een werkvoorbereider, een Process Engineer en in nauw overleg met de afdeling productie. Je rapporteert rechtstreeks aan de plant manager.

Zijn onderstaande taken jou op het lijf geschreven?:

 • Je zorgt voor optimale beschikbaarheid van procesinstallaties, brandblus- en energievoorzieningen;
 • Opstellen van het onderhoudsbudget en het initiëren en implementeren van een preventief onderhoudsplan;
 • Sturen op een operationele planning en uitvoering van onderhoud op basis van het onderhoudsplan, budget en ad-hoc situaties. In ad-hoc situaties dient er kritisch en in overleg met de productie gekeken te worden naar de prioriteiten;
 • Initiëren en realiseren van (verbeter)projecten binnen gestelde scope tijd en kosten. In dit verband adviseer je ook over kostenreducties en energiebesparing;
 • Ontwikkelen van je team en de individuele teamleden op een sociale maar wel duidelijke besluitvaardige manier.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk en denkniveau in een technische richting;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen een Brzo bedrijf;
 • Ervaring met assetmanagement en/of projectmanagement is mooi meegenomen;
 • Analytisch en procesmatig sterk onderlegd;
 • Oog voor kwaliteit en kosten;
 • Helicopterview zonder contact met de praktijk te verliezen.

Wat bieden wij:

 • Een fulltime baan (parttime, 32 uur is bespreekbaar), bij gebleken geschiktheid vaste aanstelling;
 • Een baan waarin je echt het verschil kunt maken, impact hebt en zowel jezelf als je team kunt ontwikkelen;
 • Ontwikkelmogelijkheden, als je zelf maar duidelijk bent in want je wilt;
 • Marktconform salaris.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur je CV naar hr@adinternationalbv.com en je hoort snel van ons! Mocht je aanvullende vragen hebben, stuur dan ook even een mailtje!

Over AD:

AD International gaat verder dan anderen. Wij willen de marktstandaard overtreffen met innovatieve, kwalitatieve en high performance chemische producten die we vanuit onze productielocatie te Heijningen ontwikkelen, produceren en wereldwijd distribueren. Hierin speelt het hoge serviceniveau dat wij aan onze klanten bieden een cruciale rol. De komende jaren hebben wij als organisatie de ambitie om verder te groeien, om zo met onze chemische technologie wereldwijd een vitale bijdrage te leveren aan de duurzaamheid en kwaliteit van producten. Elke dag werken we hier met een enthousiast team hard aan. Om dit doel te bereiken hebben wij mensen nodig die in mogelijkheden denken, fouten durven te maken, elkaar helpen en zichzelf steeds opnieuw verbeteren. We vinden een goede werksfeer belangrijk, iedereen moet zich thuis voelen en plezier beleven aan het werk dat zij binnen AD International heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste uit jezelf kunt halen en het meeste voor collega’s en klanten kunt betekenen. Mensen die bij AD International werken zijn trots op wat ze doen en wat zij voor klanten bereiken.