Onderhoudsmonteur gezocht!

 • AD, een ambitieuze organisatie
 • Uitstekende carrièrekansen
 • Leuk team
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij technisch breed georiënteerd? Gaat jouw hart sneller kloppen bij het onderhouden van proces installaties en het minimaliseren van de down-time? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Werken bij AD

ContactNeem contact op voor meer informatie

+31 (0) 167 526 900

Jouw functie:

Als Onderhoudsmonteur ben je voornamelijk bezig met het zelfstandig uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan onze procesinstallaties. Als Onderhoudsmonteur binnen AD Productions heb je een veelzijdig en uitdagend takenpakket, wat onder meer bestaat uit:

 • Het op een veilige wijze uitvoeren van correctief en preventief onderhoud;
 • Het uitvoeren van controle- en inspectierondes;
 • Het technisch ondersteunen van de afdeling engineering;
 • Het doen van voorstellen om te komen tot verbeteringen van/aan procesinstallaties;
 • Het samenwerken met collega’s van zowel de afdeling Productie, de afdeling Technische Dienst als ook met eventuele contractors.

Wat breng je mee?

Voel jij de chemie al ontstaan voor deze mooie carrière kans? Dan vinden wij het belangrijk dat je de volgende kennis en kunde meebrengt:

 • Een afgeronde technische MBO-opleiding (of vergelijkbaar niveau door werkervaring) in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica of aanverwant;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een technische functie;
 • Allround technische kennis van o.a. P&ID, pneumatiek, elektrotechniek, PLC’s en ATEX is een pré.

Bovenstaande vul je aan met vaardigheden/kwaliteiten als:

 • Affiniteit met procesinstallaties
 • Goede communicatie;
 • Oog voor veiligheid & kwaliteit;
 • Pro-actieve werkhouding.

Wat bieden wij:

Om onze organisatie en processen nog kwalitatiever, veiliger en duurzamer te maken, investeren we bij AD continue in de ontwikkeling van nieuwe, en de verbetering van bestaande, productieprocessen. Het belangrijkste onderdeel van dit proces zijn echter onze mensen. Wij hechten veel waarde aan loyaliteit en langdurige arbeidsrelaties en besteden daarom veel aandacht aan de training en ontwikkeling van ons personeel.
Wij bieden jou een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een dynamische, internationale organisatie. Bij gebleken geschiktheid bieden jou een vaste aanstelling met marktconforme arbeidsvoorwaarden.  Verder bieden wij een ruim aanbod van cursussen en opleidingen en dragen zo graag ons steentje bij aan jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Over AD:

AD International gaat verder dan anderen. Wij willen de marktstandaard overtreffen met innovatieve, kwalitatieve en high performance chemische producten die we vanuit onze productielocatie te Heijningen ontwikkelen, produceren en wereldwijd distribueren. Hierin speelt het hoge serviceniveau dat wij aan onze klanten bieden een cruciale rol. De komende jaren hebben wij als organisatie de ambitie om verder te groeien, om zo met onze chemische technologie wereldwijd een vitale bijdrage te leveren aan de duurzaamheid en kwaliteit van producten. Elke dag werken we hier met een enthousiast team hard aan. Om dit doel te bereiken hebben wij mensen nodig die in mogelijkheden denken, fouten durven te maken, elkaar helpen en zichzelf steeds opnieuw verbeteren. We vinden een goede werksfeer belangrijk, iedereen moet zich thuis voelen en plezier beleven aan het werk dat zij binnen AD International heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste uit jezelf kunt halen en het meeste voor collega’s en klanten kunt betekenen. Mensen die bij AD International werken zijn trots op wat ze doen en wat zij voor klanten bereiken.

Enthousiast geworden?

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR op het telefoonnummer 0167-526982. Kijk ook eens op onze website www.adinternationalbv.com.