HR Professional

 • AD, een ambitieuze organisatie
 • Uitstekende carrièrekansen
 • Leuk team
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Jij bent een professional die zich gaat focussen op het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van het organisatie brede HR beleid.

AD is een productiebedrijf dat volop in ontwikkeling is en groeit. Er heerst een collegiale en informele werksfeer met korte lijnen, waarbij (persoonlijke) groei en initiatief centraal staan. Jij gaat aan de slag als HR Professional, waarbij je nauw gaat samenwerken met de HR & Payroll medewerker. Met 5 tot 10 jaar werkervaring op zak weet jij draagvlak te creëren en ben je met jouw expertise een waardig sparringpartner voor het management en directie.

Werken bij AD

ContactNeem contact op voor meer informatie

+31 (0) 167 526 900

Jouw functie:

Jouw focus ligt op het vormgeven van het HR beleid voor langere termijn, waarbij je kunt denken aan vraagstukken als arbeidsvoorwaarden, functie- en competentieprofielen, beoordelingssystematiek, talentontwikkeling, verzuimbeleid en duurzame inzetbaarheid. Hierin treed je op als klankbord richting het management en de directie en voer je met regelmaat inhoudelijke gesprekken, waarbij je met jouw expertise het verschil maakt.

Ben jij de gedreven collega die wij zoeken, degene….

  • Voor wie geen HR uitdaging te groot is;
  • Die stad en land afzoekt naar geschikte kandidaten voor onze vacatures en daarbij durft af te wijken van de geijkte paden;
  • Die zelfstandig, maar ook in teamverband met onze finance afdeling, de HR afdeling vorm gaat geven;
  • Die graag meedenkt in verbeteringen voor o.a. werkprocessen maar zeker ook beleid;
  • Die de Nederlandse en Engelse taal beheerst, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Met verantwoordelijkheidsgevoel en bereidheid om te schakelen tussen operationeel, tactische en strategische werkzaamheden;
  • Die de harde kant van HR niet schuwt;
  • Met een beschikbaarheid van 20-28uur per week.

Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur je CV naar hr@adinternationalbv.com en je hoort snel van ons! Mocht je aanvullende vragen hebben, stuur dan ook even een mailtje!

Over AD:

AD International gaat verder dan anderen. Wij willen de marktstandaard overtreffen met innovatieve, kwalitatieve en high performance chemische producten die we vanuit onze productielocatie te Heijningen ontwikkelen, produceren en wereldwijd distribueren. Hierin speelt het hoge serviceniveau dat wij aan onze klanten bieden een cruciale rol. De komende jaren hebben wij als organisatie de ambitie om verder te groeien, om zo met onze chemische technologie wereldwijd een vitale bijdrage te leveren aan de duurzaamheid en kwaliteit van producten. Elke dag werken we hier met een enthousiast team hard aan. Om dit doel te bereiken hebben wij mensen nodig die in mogelijkheden denken, fouten durven te maken, elkaar helpen en zichzelf steeds opnieuw verbeteren. We vinden een goede werksfeer belangrijk, iedereen moet zich thuis voelen en plezier beleven aan het werk dat zij binnen AD International heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste uit jezelf kunt halen en het meeste voor collega’s en klanten kunt betekenen. Mensen die bij AD International werken zijn trots op wat ze doen en wat zij voor klanten bereiken.