, ,

Chemiebedrijf AD International groeit en zoekt toppers voor haar team!

AD International, op industrieterrein Dintelmond te Heijningen, produceert chemicaliën voor industriële toepassingen. Belangrijk speerpunt zijn de eigen ontwikkelde producten voor de oppervlaktebehandeling van metalen ter vervanging van chroom(VI), deze producten worden overal gebruikt waar metaal wordt toegepast en extra bescherming nodig heeft. Dat varieert van aluminium kozijnen tot mobiele telefoons, tot zware machinebouw. De producten zorgen onder meer voor betere lakhechting en bescherming tegen corrosie en zijn beter voor mens en milieu. Zo won AD recent de award voor het meest innovatieve bedrijf in de regio Moerdijk. AD produceert voor vooraanstaande internationale klanten. De volledige jaarproductie van 15 miljoen kilo wordt in de fabriek in Heijningen gemaakt. “Dat zegt iets over de waarde van onze producten. Want logistiek is duur. Het betekent dus iets als een klant aan de andere kant van de wereld zegt: wij willen toch dat product uit West-Brabant. ”

Groeiambitie van AD

De komende jaren hebben wij als organisatie de ambitie om verder te groeien, er is namelijk heel veel vraag naar onze duurzame chemische producten. Elke dag werken we met een enthousiast team aan het verwezenlijken van deze droom. Om dit doel te bereiken hebben wij mensen nodig die in mogelijkheden denken, fouten durven te maken, elkaar helpen en zichzelf steeds opnieuw verbeteren. We doen dit in een open, no-nonsens cultuur op een informele wijze maar gaan wel professioneel met elkaar én de klant om. Met een hecht, betrokken en gezellig “Brabants” team werken we om AD International als organisatie iedere dag nog beter te maken en verder te laten groeien. We vinden een goede werksfeer belangrijk, iedereen moet zich thuis voelen en plezier beleven aan het werk. Wij zijn ervan overtuigd dat je dan het beste uit jezelf kunt halen en je het meeste voor collega’s en klanten kunt betekenen. Mensen die bij AD International werken zijn trots op wat ze, als een bedrijf in de polder, doen. Naast hard werken, is ontspanning net zo belangrijk, zo is het jaarlijkse dart toernooi altijd een hoogtepunt. Ook heeft AD een actieve personeelsvereniging.

vacatures werken bij ad in de chemie

Schoolverlaters gezocht

Op dit moment zoekt AD op diverse functies naar enthousiaste schoolverlaters die op zoek zijn naar een uitdagende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. Zo zoeken wij op dit moment junior operators, laboranten en sales & process engineers. “Bij AD krijg je echt de kans om stappen te maken binnen een familiaire werksfeer”

Carrière switch, kies de chemische sector en word operator!

Regelmatig krijgen wij de vraag, staan jullie ook open voor nieuwe medewerkers met geen ervaring in de chemie? Het antwoord van Productiemanager Raymon Verhoeven daarop luidt: “Wij staan open voor iedereen met de juist instelling en een aanpakkersmentaliteit! Ben jij bijvoorbeeld werkzaam in de bouw, logistiek, techniek, magazijnwezen of transport en op zoek naar iets anders, word operator bij AD en we leiden je op tot een chemische topper”. Neem gerust via WhatsApp contact op om hier met Raymon over te sparren! Wie weet mogen we je dan binnenkort verwelkomen als topper in het AD team.

Raymon Whatsapp

Meer informatie, check snel: Werken bij AD